WizNormare © este softul perfect pentru normarea angajatilor dvs. in functie de munca depusa, fiecare operatie realizata avand o norma de timp prestabilita, actualizand numarul de operatii efectuate veti stii in orice moment daca angajatii dvs. sunt sau nu eficienti.

Vom descrie pe scurt aplicatia :

 1. In baza de date exista cataloage actualizabile pentru sectoarele unitatii, angajatii din cadrul unitatii, grupele de operatii si normele de timp pentru fiecare operatie ce se executa in cadrul unui proces productiv.

  WizNormare- actualizare operatii realizate

  WizNormare- actualizare operatii realizate

 2. Actualizarea datelor se face de catre personalul care coordoneaza diversele procese .
  Astfel pentru fiecare angajat in fiecare data se introduc operatiile efectuate dupa care se pot genera liste cu lucrarile efectuate, realizarea normei de timp, incarcarea fiecarui angajat pe o perioada de timp.
  La sfarsitul fiecarei luni de lucru datele se arhiveaza si pot fi consultate sau se pot genera situatii pe baza arhivei oricand si pe orice perioada cand doreste acest lucru.

  WizNormare- intretinere catalog norme de timp

  WizNormare- intretinere catalog norme de timp

 3. Aplicatia beneficiaza de o interfata prietenoasa fiind usor de utilizat.
 4. Modulul pentru intretinerea bazei de date, realizeaza reindexarea datelor, testarea consistentei bazei de date, arhivarea datelor vechi , salvarea periodica a bazei de date, restaurarea bazei de date din ultima salvare si alte operatii necesare intretinerii bazei de date
 5.  Modul de securizare si alocare drepturi de acces utilizatori, acorda acces utilizatorilor la resursele aplicatie pe baza de parole de acces in functie de drepturile acordate.

Wiz Soft SRL acorda asistenta si upgrade pentru aplicatia WizNormare la cerere sau pe baza de contract.La cererea dvs. firma noastra va ofera posibilitatea de a evalua performantele si posibilitatile programului WizNormare, inainte de a cumpara dreptul de folosinta. Aceasta oportunitate de „Incearca inainte de a cumpara” impreuna cu satisfactia clientilor nostrii reprezinta garantia ca acest produs va acopera necesitatile.

Documentatia de utilizare a aplicatiei WizNormare este disponibila  aici.