WizmFixe © este solutia pusa la dispozitia dvs. pentru gestiunea, evidenta si calcul amortizarii mijloacelor fixe  in conformitate cu legislatia in vigoare. WizmFixe calculeaza cu acuratete amortizare liniara, degresiva sau accelerata pentru mijloace fixe aflate in patrimoniul societatii, permite introducerea de reevaluari si ofera in orice moment date despre operatiile efectuate.

Vom descrie pe scurt operatiile ce se realizeaza cu aplicatia WizmFixe:

 1. Inregistrarea datelor de intrare referitoare la mijloacele fixe cum sunt numar de inventar, denumire, clasa din care face parte, locul de folosinta, data punerii in functiune, regimul de amortizare, valoarea de achizitie
  si datele furnizorului.

  WizmFixe © - Program de evidenta si calcul amortizare Mijloace Fixe

  Captura de ecran – WizmFixe © – Program de evidenta si calcul amortizare Mijloace Fixe

 2. Aplicatia permite sa se adauge reevaluari de valoare si/sau perioade de amortizari, pastreaza istoric al tuturor modificarilor , permite trecerea mijloacelor fixe in conservare sau scoaterea lor din gestiune prin vanzare, casare etc.

  Exemplu WizmFixe- actualizare durata de folosinta nr. de amortizari mijloace fixe.jpg

  WizmFixe- actualizare durata de folosinta nr. de amortizari mijloace fixe.jpg

 3. Accesul in program se face cu autentificarea utilizatorului fiecare utilizator are drepturi configurabile la resursele aplicatiei.
 4. Aplicatia WizmFixe este inregistrata la ORDA in registrul programelor de calculator, prin urmare firma noastra acorda clientilor sai drept de utilizare legala prin contract de licenta.

Deasemenea firma noastra acorda asistenta si upgrade pentru aplicatia WizmFixe la cerere sau pe baza de contract.

La cererea dvs. firma noastra va ofera posibilitatea de a evalua performantele si posibilitatile programului WizmFixe, inainte de a cumpara dreptul de folosinta. Aceasta oportunitate de „Incearca inainte de a cumpara” impreuna cu satisfactia clientilor nostrii reprezinta garantia ca acest produs va acopera necesitatile.

Documentatia de utilizare a aplicatiei WizmFixe este disponibila  aici.