WizAplic2 © se adreseaza clientilor care au in patrimoniu mijloace de transport si ofera solutia la problema intocmirii fisei activitatii zilnice auto. In urma introducerii datelor din foile de parcurs, WizAplic2 va ofera o imagine precisa a activitatii de transport, incluzand consumul de ulei, piesele de schimb, lucrarile de intretinere si revizie efectuate, precum si programarile viitoare la revizii in functie de km parcursi sau data limita. WizAplic2 rezolva cu succes cerintele impuse de sistemele de calitate in ceea ce priveste evidenta activitatii de transport.

WizAplic2 - captura ecran actualizare date FAZ

WizAplic2 © se adreseaza clientilor care au in patrimoniu mijloace de transport si ofera solutia la problema intocmirii fisei activitatii zilnice auto.

WizAplic2 aduce in plus si urmatoarele facilitati :

 1. Permite introducerea distantelor parcurse pe categorii de drum, calculeaza km/ore echivalente in functie de coeficientii categoriei de drum.
 2. Realizeaza corectia consumului de carburant in functie de incarcatura transportata, categoria de drum, consumul datorat accesoriilor sau al celui de al doilea motor
 3. Evidenta consumul de ulei pe autovehicole
  Astfel, la introducerea datelor din fisele auto zilnice , in baza de date se pot intoduce si cantitatile (in litri) cu ulei de motor, transmisie si instalatii auxiliare alimentate conform acestor evidente. Aplicatia permite ca pe langa carburanti sa se evidentieze si consumul de ulei detaliat sau centralizat pe fiecare autovehicul in listele ce le genereaza.

  WizAplic2 - captura ecran introducere detalii deplasari

  WizAplic2 – captura ecran introducere detalii deplasari

 4. Evidenta lucrarilor de intretinere.
  Se disting doua tipuri de lucrari de intretinere :
  a) Periodice – sunt lucrarile ce survin la un numar de km(ore) efectuati sau la o anumita perioada de timp (de exemplu revizia la autoturismele noi se face la 10 000 km sau 6 luni care survine prima) sau sunt lucrari cu o periodicitate cu data fixa ( de exemplu ITP-ul survine la doi ani de la precedentul)
  b) Neperiodice – sunt lucrarile sau evenimentele neprogramate care apar in timpul utilizarii (exemplu , reparatii curente, lipsa piese de schimb) si care pot imobiliza utilajul o anumita durata.Pe baza acestui catalog de evenimente la introducerea datelor din fisele auto zilnice , in baza de date se pot alege si intoduce evenimentele ce s-au produs.
  Aplicatia genereaza un istoric al acestor evenimente pentru fiecare autovehicul.
  Pentru evenimentele periodice aplicatia permite programarea lor dupa un numar de km efectivi, ore efective de functionare sau o data fixa si va anunta utilizatorul cand una (sau mai multe din aceste conditii) s-a indeplinit, pe baza datelor din fisele auto zilnice.
 5. Evidenta pieselor de schimb , a materialelor si consumabilelor folosite pentru intretinerea autovehicolelor
  In baza de date se pot stoca denumirea pieselor de schimb , materialelor sau consumabilelor (altele decat uleiuri) iar aplicatia permite actualizarea acestor date din formularul de operare a datelor fiselor auto zinice.
  Aplicatia genereaza un istoric al consumurilor acestor elemente (eventual si valoric, daca se introduc si preturile materialelor) pentru fiecare autovehicul.

  La cererea dvs. firma noastra va ofera posibilitatea de a evalua performantele si posibilitatile programului WizAplic2, inainte de a cumpara dreptul de folosinta. Aceasta oportunitate de „Incearca inainte de a cumpara” impreuna cu satisfactia clientilor nostrii reprezinta garantia ca acest produs va acopera necesitatile.

Documentatia de utilizare a aplicatiei WizAplic2 este disponibila  aici.