Servicii web:

Servicii web

Rezervam numele domeniul dorit si ulterior ne ocupam de prelungirea valabilitatii acestuia la cel mai bun pret pentru dvs.

Realizam pentru dvs. site-uri cu un design flexibil si atractiv, folosind cele mai moderne tehnologii care permit administrarea online a continutului,  sunt de tip Responsive site-urile noastre fiind  optimizate pentru mobil, tableta si desktop. De asemenea acordam o atentie deosebita  optimizarii SEO si integrarea acestuia in Social Media.
Realizam site-uri  de prezentare, magazine online, aplicatii online, bloguri si alte tipuri de site-uri in functie de cerintele partenerului nostru.

La cererea dvs. actualizam informatia  publicata pe site-ului dvs. Adaugam pagini noi si le integram in site-ul existent, modificam paginile existente si publicam informatii noi. Verificam/configuram/optimizam serviciile de gazduire, va prezentam periodic  situatia contului de gazduire, gradul de utilizare resurse, rapoarte , analize si propuneri de optimizare a serviciului de gazduire.

Asiguram gazduirea pe servere proprii si prin terti astfel incat dvs. sa beneficiati de un serviciu de gazduire performant, cu un raport calitate/pret excelent, cu o securitate sporita si cu un suport tehnic prompt si eficient.

Asiguram mentenanta site-ului dvs. Monitorizam permanent eficienta masurilor de securitate pentru ca site-ului dvs. sa nu fie compromis. Intreprindem masuri pentru cresterea securitatii, printre care mentionam: actualizarea componentelor site-ului (teme, module, plugin-uri, reparare vulnerabilitati descoperite), auditarea si blocarea atacurilor informatice si a accesului neautorizat. Efecturam periodic salvari ale informatiei postate pe site astfel incat in cazul in care are loc o compromitere a integritatii informatiei aceasta sa poata fi restaurata din ultima salvare disponibila.

Analizam din punct de vedere GDPR site-ul dvs. va prezentam problemele identificate si la cererea dvs. le remediem astfel incat site-ul dvs. sa respecte cerintele legislative si sa fiti la adapost de consecintele nerespectarii GDPR.

Din portofoliul site-urilor realizate de Wiz Soft SRL Fagaras amintim :  https://comunabeclean.ro/ https://cheftogo.ro/ https://scpnbv.ro/ https://monitor-agent.ro/ https://motel-liliana.ro/